Κυκλικά Γιορτινά

Οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Κάθε φορά που ξεκινάει μια συλλογή βγάζουμε προδείγματα & δείγματα μέχρι να καταλήξουμε στο τελικό πατρόν, το τελικό χρώμα, το τελικό αξεσουάρ, το τελικό προϊόν. Αυτά τα ρούχα έχουν αξία και είναι μοναδικά.

Ξεκινώντας την παραγωγή ενός κωδικού, το ρούχο περνάει από τετραπλό έλεγχο παραγωγής βγάζοντας στην άκρη όσα έχουν πιθανόν πρόβλημα. Αυτά τα ρούχα έχουν αξία, είναι μοναδικά και τους αξίζει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Με τα χρόνια έχουν βγει παρά πολλά σκάνδαλα για μεγάλες εταιρίες και πολυεθνικές οι οποίες προτιμούν να τα καίνε παρά να τα πουλάνε σε τιμές κόστους.

Εμείς αποφασίζουμε και κλείνουμε τον κύκλο ζωής αυτών τον ρούχων, παίρνοντας μέρος η διοργανώνοντας τα δικά μας μπαζάρ. Το τελευταίο μπαζάρ μας σε συνεργασία με το @kyklosskg (Το εργαστήριο αστικής βιωσιμότητας και κυκλικότητας) μας έδωσε την ευκαιρία να κλείσουμε έναν πιο μεγάλο κύκλο.

Υποσχεθήκαμε ότι το μεγαλύτερο μέρος τον εσόδων θα διατεθεί, στην πιο αγαπημένη μου και την πιο αληθινή οργάνωση, @oallosanthropos μια κοινωνική κουζίνα που βρίσκεται στην Αθήνα και υπάρχει 10 χρόνια να στηρίζει ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Σε συνεργασία με την οικογένεια Μαρταβατζόγλου @agrozimi (τα καλύτερα ελληνικά ζυμαρικά από ελληνικές και βιολογικές πρώτες ύλες) καταφέραμε να φτιάξουμε δυο παλέτες τρόφιμα (περίπου 900 συσκευασίες) και να τα στείλουμε την Παρασκευή 17/12 ώστε να τα λάβουν σήμερα.

ΥΓ: Τα τελευταία χρόνια @oallosanthropos βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες περιοχές, όπου μπορείς και εσύ να βοηθήσεις είτε στέλνοντας χρήματα ή τρόφιμα είτε κάνοντας εθελοντισμό, βοηθώντας στην διανομή φαγητού και τροφίμων.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και την στήριξη σας. Αυτό που εγώ προσωπικά λέω πάντα είναι το «ότι δίνεις παίρνεις» και στην περίπτωση αυτήν όταν παίρνουμε τόση αγάπη και στήριξη δεν γίνετε να μην δεν την γυρνάμε πίσω σε κόσμο που έχει ανάγκη. Και δεν γίνετε να μην στηρίζουμε τον άνθρωπο, την φύση, τα ζώα.

Αν είναι να αφήσω κάτι πίσω μου σε αυτήν την ζωή θέλω να είναι η καλοσύνη, η ηθική και η συνεισφορά!