Η Εταιρεία

We Are / The Company

We spread the glitter anarchy since 2012!

Η εταιρεία PCP Clothing προέκυψε από την οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής ανδρικών ενδυμάτων η οποία ιδρύθηκε το 1959 από τον παππού Πέτρο Παπαχρήστου. Θυμάται πάντα από την παιδική της ηλικία να είναι μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής και να βλέπει τον παππού της στο κοφτήριο και στις διαδικασίες παραγωγής των ρούχων και αυτό ήταν η αρχή του ξεκινήματος της στον κόσμο της μόδας. Η Πέλλα κατευθείαν αποδέχτηκε την πρόκληση του να φτιάξει ρούχα που θα ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες για κάθε περίπτωση και κάπως έτσι ξεκίνησε και το PCP.

Ο μεγάλος αδερφός της Πέλλας, Πέτρος Παπαχρήστου αφού τελείωσε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία πάνω στην διοίκηση επιχειρήσεων, γύρισε πίσω και ανέλαβε την επιχείρηση ως Operations Manager. Αυτό το δυναμικό ντουέτο δεν σταματάει ποτέ, σκοπός τους είναι να μοιράσει #glitteranarchy και να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Η παραγωγή γίνεται εξ ολοκλήρου στα κεντρικά στην Θεσσαλονίκη και αρνούνται να συμβιβαστούν με κατώτερης ποιότητας υφάσματα αλλά και συνθήκες εργασίας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, η PCP Clothing εμφανίστηκε από τις στάχτες της οικονομικής ύφεσης και άρχισε να ανθίζει, δημιουργώντας θέσεις εργασίας για την χώρα της. Η ομάδα αποτελείται από 70% γυναίκες και όλοι μαζί θέλουν να συνεισφέρουν στον πολιτισμό και στην κοινωνία με υπερηφάνεια και φυσικά στυλ.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  PCP CLOTHING ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΥΡΩΠΗ

  Καραολή και Δημητρίου των Κυπρίων 16
  Κέντρο, 54630
  Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

  Τηλέφωνο: +30 2310 555308
  Email: info@pcpclothing.com

  Ώρες Λειτουργίας:

  Δευτέρα: 7.30-16.30
  Τρίτη: 7.30-16.30
  Τετάρτη: 7.30-16.30
  Πέμπτη: 7.30-16.30
  Παρασκευή: 7.30-16.30
  Σάββατο/ Κυριακή: Κλειστά (μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες)
  *Υπάρχει ανελκυστήρας για την πρόσβαση ατόμων που κινούνται με την βοήθεια αναπηρικού αμαξιδίου

  PCP CLOTHING SHOWROOM ΕΥΡΩΠΗ

  Ξενοκράτους 25
  Κολωνάκι, 10765
  Αθήνα, Ελλάδα

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε μέλος της ομάδας μας, παρακαλώ στείλτε email το βιογραφικό σας στο : careers@pcpclothing.com

  ΧΟΝΔΡΙΚΗ

  Αν ενδιαφέρεστε για τοποθέτηση
  των προϊόντων μας στο κατάστημα σας,
  παρακαλώ στείλτε email στο: wholesale@pcpclothing.com