Η Σχεδιάστρια

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ / Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ

Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ

How it all started!

Η Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου είναι η δημιουργός και η Creative Director της εταιρείας PCP Clothing, που ιδρύθηκε το 2014. Τελειώνοντας το πτυχίο της πάνω στο Σχέδιο μόδας και υφάσματος αποφάσισε να ακολουθήσει την οικογενειακή επιχείρηση ανδρικών ρούχων και έτσι ξεκίνησε το δικό της γυναικείο fashion label PCP. Η PCP έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κερδίσει πολλές καλές εντυπώσεις και να μπει στα καλύτερα καταστήματα της Ελλάδος και να γίνει πλέον ένα international brand. Αυτό που ξεκίνησε σαν πτυχιακή τώρα έχει γίνει η έμπνευση για την αρχή μιας σειράς από κολάν, αξεσουάρ και ρούχα εμπνευσμένα από τα 80s.

Τα PCP είναι φτιαγμένα για να τα απολαμβάνει κανείς από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τογραφείο, το γυμναστήριο, μέχρι και να τελειώσει η μέρα απολαμβάνοντας Midory coctails με παρέα. Μέσω του PCP η Πέλλα είναι αποφασισμένη να φτιάξει ένα καλύτερο κόσμο. Από το να βάλει ένα δωράκι σε μια παιδική συσκευασία και να μοιράσει ένα χαμόγελο, μέχρι το να μένει πιστή στις αξίες της. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μην ερωτευτεί την εταιρεία και την οικογένεια πίσω από αυτήν.

Όπως λέει και η ίδια: “Οταν η δουλειά σου ανταμείβεται, επιβάλλεται να δίνεις πίσω στην κοινωνία. Για αυτό αγαπάμε και το glitter τόσο πολύ, μέσω του #glitteranarchy κινήματος μοιράζουμε μαγεία στον κοσμο”